Hellevoetsluis is een stad die zowel agrarisch als een waterstad is. Dit is voor de inwoners en toeristen natuurlijk alleen maar een voordeel. Zonnepaneelhouders hebben echter dubbel pech. Dit betekent namelijk dat de stoffen van deze twee soorten landschap zorgen voor vervuiling van de zonnepanelen.

Zonnepanelen in Hellevoetsluis; waarom is dit nadelig?

Zonnepanelen Reiningen HellevoetsluisHet mooie Hellevoetsluis is omringd door water en akkerbouw. Twee soorten vervuiling die impact hebben op het rendement van de zonnepanelen. In de agrarische sector is het vee de reden van de ammoniak uitstoot. Dit waait over de zonnepanelen van in Hellevoetsluis en zorgt voor vervuiling en rendementsverlies. Al helemaal al het zonnepanelen op stallen en schuren van agrarisch bedrijven betreft. Huizen in de buurt van akkerbouw, maar ook akkerbouw bedrijven hebben hier het meeste last van.

De zonnepanelen aan het water hebben weer het opwaaiende zand. De stad ligt ook aan het water. Hierdoor speelt vocht en vogelpoep ook een rol in het verlies van rendement.

Dit is waarom zonnepanelen schoonmaken belangrijk is. Wij maken uw zonnepanelen effectief en grondig schoon.

Zonnepanelen reinigen Hellevoetsluis en andere regio’s

Uiteraard zijn we niet alleen actief in Hellevoetsluis. Mocht u uw zonnepanelen willen schoonmaken, kunt u dat ook doen in de volgende locaties:

  • Loosdrecht
  • Den Haag
  • Gooi
  • Hilversum
  • Naarden
  • Maar ook Zuid Holland, Utrecht en Noord Holland..

Direct contact

Een offerte opvragen doet u via de link en als u andere vragen heeft, kunt u het contactformulier gebruiken? U kunt ons ook telefonische bereiken op: +31 648 943 129

Bewaren

Bewaren

Bewaren