123 Zonnepanelen staat voor goed onderhoud in Zeeland

Zonnepanelen reiningen zeelandZonnepanelen hebben beperkte onderhoud in Zeeland nodig. Dit betekent niet dat ze zelden gecontroleerd moeten worden. Regelmatige controle en af en toe een reiniging waarborgt een hoog rendement. De controle zorgt ervoor dat potentiele schade voorkomen kan worden. Dit geldt ook voor het onderhoud. De experts van 123 Zonnepanelen reinigen zorgen ook voor dat indien er schade is geconstateerd ze een passend advies geven om verdere beschadigingen te voorkomen. Kortom, draag zelf bij aan een hoog rendement door regelmatig uw zonnepanelen te laten controleren op (potentiele) defecten en laat uw panelen regelmatig schoonmaken.

Een voorbeeld uit de praktijk

Het is 11 november 2015 in Zeeland, Middelburg – Bij een verzekeringsmaatschappij komen er zijn tallozen meldingen binnen als gevolg van windstoten tot 116 k/m. De meeste meldingen gingen over omgewaaide bomen en wegwaaiende dakdelen. [omroep Zeeland]

Dit soort stormen zijn een van de hoofdoorzaken voor defecten zonnepanelen. Denk aan vallende dakpannen die op de panelen slaan. Regen, takken en stof die zich ophopen in de aluminium geulen.

Zonnepanelen Reinigen Zeeland

Dergelijke stormen kunnen we niet tegenhouden, maar voorbereidend werk kunnen we wel leveren. Zo reinigen we uw zonnepanelen met beschermde producten die extra weerstand bieden bij harde regenval en ophopende viezigheid. Voor meer informatie kunt u terecht bij ons contactformulier. We zijn betrouwbare en ervaren specialisten in de regio Zeeland en werken zorgvuldig aan het onderhouden en reinigen van zonnepanelen onder andere in de regio Zeeland.

Locaties zoals Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen en Tholen.

Buiten zeeland zijn we ook actief (zoals Den Haag) ; neem hier rechts een kijkje.

Vraag een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de prijs of meer informatie hoe we u zonnepanelen reinigen in Zeeland? Vul dan ons offerteformulier in.