Naarden staat bekend als een van de best bewaarde vestingssteden in Europa en is vooral beroemd om zijn unieke stervorm. De fortificatie heeft zes bastions, een dubbele omwalling en dubbele grachtengordel. Het is echter bij zonnepaneelhouders ook bekend om een andere reden. Het is een van de steden waar zonnepanelen relatief snel smerig worden. Diverse zonnepaneelhouders hebben zich achter de oor gekrabd met de vraag:”Waarom levert mijn zonnepaneel minder op?”

Het is niet alleen het dubieuze Nederlandse weer

Zonnepanelen reinigen NaardenNederland heeft wisselvallig weer. Dit zorgt ervoor dat schommelende rendementen van zonnepanelen niet erg opvallen. Maar als een houder van deze zonne-energie opwekkers het zou bij houden, valt op dat het rendement in de grote lijnen afneemt. Wanneer wij als zonnepaneel specialisten langs komen om te kijken wat hier de reden van is, zien we vaak een duidelijk oorzaak voor afnemend rendement; smerige zonnepanelen!

Laat uw smerige zonnepanelen reinigen

Naarden ligt aan het water en is omgeven door groen. Waar dit voor de toeristen een trekpleister is, is het ongunstig voor de zonnepaneelhouders. De reden is de hars van de bomen en de vocht van het water. Deze zorgen voor bacteriële ophopingen, algen en andere smerigheden. Hoe smeriger de zonnepaneel hoe slechter het rendement. Vergelijk het maar met uw autoruit. Hoe viezer het is, hoe minder u ziet. Zo werkt het ook met de zonnepanelen. Hoe viezer het paneel, des te minder zon komt er door en dus lager rendement voor u.

Zonnepanelen reinigen  Naarden

We werken in diverse provincies, maar zien een verhoogde vraag in speciale gebieden. Naarden is hier geen uitzondering van. Door de natuurlijke omgeving komt het rendement ten nadeel. Laat dit niet langer een reden zijn. Wij kunnen uw zonnepanelen reinigen. Vooral regio’s zoals Naarden en Hellevoetsluis, hebben meer baat bij regulier onderhoud dan een eenmalig poetsbeurt.

Zonnepanelen reinigen Naarden en andere regio’s

Uiteraard zijn we niet alleen actief in Den Haag. Mocht u uw zonnepanelen willen schoonmaken, kunt u dat ook doen in de volgende locaties:

  • Loosdrecht
  • Den Haag
  • Gooi
  • Hilversum
  • Hellevoetsluis
  • Maar ook Zuid Holland, Utrecht en Noord Holland..

Direct contact

Een offerte opvragen doet u via de link en als u andere vragen heeft, kunt u het contactformulier gebruiken? U kunt ons ook telefonische bereiken op: +31 648 943 129Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren